www.sunnahmart.com
hollister outlet
hollister uk
louis vuitton handbags
michael kors outlet online
nike free run
Mašine | REKMA-Trading, spol. s r.o.


Česky Slovensky English Deutsch Srbsky

Mašine

          

CRAFCO je jedina firma na svetu, koja izrađuje kako materijale za popravku i održavanje komunikacija, tako i mašine za njihovu aplikaciju. Zahvaljujući više od 30 godina iskustva i kontinuiranim inovacijama mašinski uređaji CRAFCO su na najvišem nivou, što se tiče kvaliteta, izrade i korisničkog komfora. Zahvaljujući tome CRAFCO nudi kompletan sistem za popravku i održavanje komunikacija, imate sve na jednom mestu sa sigurnošću da to funkcioniše tako kako treba.
Kotlovi zalivnih smesa CRAFCO nude nepremostivu brzinu u zagrevanju materijala na aplikacionu temperaturu, minimalno održavanje i čišćenje, visokodnevni učinak i sigurnost.Potpuna automatizacija olakšava upotrebu, šta više obezbeđuje pravilno korišćenje mašine i povećava bezbednost.  Jednostavno se zada tražena temperatura, mašina počinje da zagreva transferno ulje za zagrevanje materijala i patentirano električno zagrevano crevo i pištolj. Kad toplota materijala dostigne traženu temperaturu, pušta se mešanje materijala. Kada i crevo dostigne traženu temperaturu spušta se pumpa i može da se počne sa radovima. Nema rizika za aplikaciju pri nižoj temperaturi, od propisane, kao ni oštećenja pumpe ili mixera. Zahvaljujući tome što se crevo i pištolj zagrevaju na slaboj struji (12V) u njima materijal nemože da se stegne i samim tim isključuje se čišćenje creva kompesorom pri svakoj pauzi. Mašine sadrže i druge bezbednosne funkcije kao što je zaustavljanje mixera pri otvaranju utovarnog poklopca, tako da nemože doći do prskanja materijala i spaljivanja rukovaoca. Stavljanje materijala je jednostavno rešeno - materijal se zajedno sa plastičnim omotačem izvadi iz kutije stavi na otvoreni polopac, poklopac se zatvori i materijal pada u rezervoar bez rizika za operatera. Mašine isporučujemo i sa jakim kompresorima, koji nije predviđen za čišćenje creva, nego za čišćenje rupa i spojeva protokm komresovanog vazduha, ili za isušivanje rupa i spojeva toplovazdušnim pištoljem. CRAFCO mašine je moguće po želji kupca isporučiti i u varijantama.

CRAFCO kotlovi su dostupni u nekoliko veličina po potrbi kupca sa šasijom, sa šasijom i samohodom, ili u varijanti  „skid mount“ znači bez šasije, na čeličnoj ploči za koršćenje na radnoj ploči automobila. 

     • mini kotao Mini 10 a Mini 30 (37 a 110 litara)
     • kotao SuperShot sa zagrevanim crevom: SuperShot 60 (227 litara), SuperShot 125 (473 litara)
     • kotao EZ 500 (500 litara) sa mogućnošću zagrevanja ili nezagrevanja creva


Freza za divlje rupe CRAFCO Pavement Cutter 200 se izrađuje više od 30 godina, pri čemu zadržava status najprodavanije freze za divlje rupe na svetu. Radi se o jednostavnoj izvršnoj mašini, koja frezuje pukotinu kako u asfaltnim tako i u betonskim površinama, pri čemu je širina i dubina reza  podesiva. Jednostavno korišćenje, dug vek i visok dnevni učinak od freze Pavamenet Cutte pravi najbolji izbor za pripremu pukotina.

Kotao korektivnih smesa PATCHER je izvršni kotao za smesu sa agregatom vruće aplikovanih. Materijal je u rezervoaru zagrevan transferskim uljem pomoću gorionika na naftu i mešan je horizontalno postavljenim vratilom. Korektivna smesa je skuvana za 2 sata i zahvaljujući stalnom mešanju agregat je potpuno presvučen a konačna smesa homogena. Patcher je idealan za pravljenje elastičnih mostnih spojeva, korektivnih smesa, popravke tipa "fiber", popravke tankih slojeva, pripremu tečnog asfalta i slično. Isporučuje se u dve veličine Patcher I ima kapacitet 1 tonu, Patcher II koji je dvotonski. 

  

EKOKOM - autorizovaná obalová společnost TOPlist